Комини едностенни неръждаеми AISI 304 L

TUBEST s.a.s. проектира, произвежда и продава гъвкави метални тръби основно от неръждаема стомана, за да отговори на многобройните нужди на индустрията и това …. от 1925 г. От 1-ви септември 2004 гамата от продукти се допълва с едностенни и изолирани елементи за димоотводи, както и с гама от продукти, специфични за строителството.

Интегрирането на TUBEST s.a.s. през2004 към европейска индустриална група дава възможност за техническа и индустриална синергия, която е необходима, за да гарантира атрактивното развитие на нашата търговска оферта на световния пазар.

Амбицията на Tubest е да предложи на своите клиенти най-доброто възможно ниво на техническо решение, за да отговори на нарастващите им изисквания по отношение на необходимите им продукти, тяхното производство при най-добри цени и условия на доставка, както и ефикасна търговска и логистична поддръжка. Тези цели се постигат чрез глобална гаранция за качеството, която даде възможност Tubest да получи Сертификат ISO 9001 от Afaq през 1996 за цялостната си дейност. 

Каталог: Разгледай PDF каталога