НОВИ МОДЕЛИ ГАЗОВИ КОТЛИ НА RADIANT

 

 Водени от политиката си на непрекъснато обновяване на продуктовата гама, от няколко месеца нашият италиански партньор RADIANT пусна на пазара нови модели класически газови котли. Това са битермичния модел RBS 24 ENERGY, който замества добре познатия на пазара RBS 24 ELITE и RSR 24 на мястото на RSF 20 E.
И в двата котела са използвани иновативни проектни решения, целящи подобряването на характеристиките, както в насока енергийна ефективност, така и за икономия на енергия.
Внедрена е нова микропроцесорна платка DIGITECH® TR, която ще бъде обща за цялата гама обикновени котли Radiant, за да предлга на потребителя бърза и лесно разбираема информация.
Характеризира се с нов задноосветен в синьо LCD дисплей и усъвършенствана система за самодиагностика чрез кодове за грешки, което позволява точна техническа намеса.

Новата електронна платка притежава иновативни функционални възможности и характеристики като: визуализация на последните грешки при работа, визуализация на нивото на модулация. Освен това платката е проектирана да бъде устойчива на вариации на напрежението, тъй като може да работи на различни напрежения (110-250 V – 50-60 Hz) и не е поляризирана.

Вижте повече за RBS 24 ENERGY тук и за RSR 24 - тук.