Каталог на RADIANT

 

Image

Излезе от печат новият католог на италианската фирма RADIANT BRUCIATORI SPA. В него ще намерите пълната гама газови котли, произвеждани от фирмата и предлагани от нас на българския пазар вече 12 години. Отличните технически характеристики, качеството и добрата цена, осигуреният сервиз във всички градове и усилията на нашите дистрибутори,   допринесоха котлите RADIANT да бъдат най-продаваните в България(по данни на GB Consult - Великобритания).

Разгледай каталога....

 

 

 

 

 

 

НАГРАДА ЗА КОМФОРТ & ДИЗАЙН

 

Обосновка за наградата:
изделието отговаря на авангардните проектни критерии със изявени иновационни и потребителски свойства, както от гледна точка на производството, така и на консумацията на енергия, като се стреми към задоволяване изискванията за опазване на околната среда.
VORT QUADRO
Стенен центробежен аспиратор със странична аспирация

 

Серия центробежни аспиратори, предназначени за монтаж на стена или таван. Аерационните проучвания дадоха възможност да се реализира аспирирането да става от външния периметър на апарата, вместо през класическият централен отвор. В резултат на това естетическият вид се оказва особено елегантен.

 

11 модела Micro, Medio, Super с и без таймер и реле за влажност

Безшумни: Нивата на шумност са сертифицирани и много намалени, благодарение използването на вентилатор от нова концепция, който даде възможност за значително намаляване на шума и на консумацията, като едновременно с това повиши експлоатационните качества. Вентилаторната перка издържа на агресивните химически агенти, защото е изработена от полипропилен. Рамата е изработена изцяло от ABS – термопластична анти-UV смола (срещу пожълтяване).
Екологични: Изработени изцяло от рециклируеми материали и според технологията “Design for Dissasembly”. Сертифицирани са IMQ, а данните и ефективността са по IMQ.
Лесен монтаж: Изключително лесен монтаж и поддържане. Монтира се с три винта – един за сигурност и два за фиксирането му. Филтърът се намира зад челния панел, към който достъпът за почистване е много лесен. Филтърът предпазва вентилатора и мотора от замърсители, с което удължава живота на апарата.
Всестранни: Децентрираният отвор за изхода на въздуха дава възможност да се монтира, в който и да е ъгъл (десен или ляв). Челният панел, завъртащ се на 3600, дава възможност апаратът да се затвори като се запазва непроменена естетиката.
Работи на две скорости.
Възвратна клапа: Не позволява нежелани връщания на въздух при изключен апарат.
Естетични: Аспирирането на въздуха, което е предвидено да става от четирите страни на апарата, дава възможност да се направи особено елегантен дизайн при ограничени габарити. Челният панел закрива една зона от апарата, в която се натрупват прах и замърсители. Рамата е изработена изцяло от анти-UV термопластична смола (срещу ултравиолетови емисии), с която се предотвратява промяната на цвета със стареенето на апарата.
Миещ се филтър: Предпазва мотора и вентилатора от нечистотиите в аспирирания въздух, с което удължава живота на апарата. Може да се изпира в автоматична пералня или в съдомиялна машина.
Таймер: Апаратът има таймер, регулиран на минимално време 3 минути. Този параметър може да се изменя в рамките от 3 до 20 минути. Апаратът заработва автоматично няколко секунди след включването на осветлението и продължава да работи след изгасването му толкова време, колкото сте го настроили.
IPX4: Висока степен на електрическа защита. Клемната кутия е защитена с капак от термопластична пластмаса за предпазване от електрически ток и водни пръски.

Дизайн: Trabucco & Associati